30 Mart 2013 Cumartesi

Blogların Oyunlar Üzerindeki Etkisi

Blogların en güzel yanlarından biriside içlerinde istediğiniz herşeyi bulabilmenizdir. Batının bencilliğinden yoksun ve doğunun bilgisizliğinden korunmuş bir yapıya sahipler. Oyunlar hakkında her türlü bilgiyi bulabileceğiniz bir çok bloğ bulunmakta. Fakat çoğo özgünlükten yoksun bir halde kendine veilen fırsatı kullanmayı bilmiyor. Özgünlüğü anlamıyor.
Bizlerde bu özgünlük ve özgürlüğün vermiş olduğu enerji ve sinerjiyi klavyamizden sizlere aktaracağız. İlk oyunumuz olan anahtar topla oyunu hakkında olacaktır. Kaliteli bir oyun olmasına karşın zorluk derecesi kolay bir şey değil. Anahtar toplama işi ileriki bölümlerde oldukça zorluyor.


Zor olmasında dolayı izledğimiz videolardanda anlaşıldığı kadarıyla bu oyuun barındanran site sahipları bile oyun tam anlamıya oynamakta zorlanmışlar olaki videoları sade ilk bir kaç bölümünü kayıt altına alabilmişler. Oyun farklı boyut kattan zorluk derecesi her oyuncunun dikkatini çekmiş ve bir merak uyandırmıştır. Merakına yenik düeşenler anahtar topla oyununun tüm serilerinin müteleası olmuşlardır. Bunlardan biride benim anahtarları toplayıp en sonunu hep merak etmişimidr. Bu sefer bitireceğim ama..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder